10 Ιανουαρίου 2011

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε.

Ψάχνοντας τις λέξεις-κλειδιά που γουγλίζει κανείς στο ιντερνέτ και τα αποτελέσματα τον στέλνουν κατευθείαν σ' αυτό εδώ το βλογ, βρήκε το παπί πολλές ερωτήσεις. Τώρα δε ξέρω, αυτοί που τις γούγλισαν και έφτασαν στο βλογ, έλυσαν τις απορίες τους; Βρήκαν απαντήσεις στα προβλήματά τους; Αν δε βρήκαν, είμαστε εδώ για να απαντήσουμε.

  •  Ποιον θα παντρευτώ και πότε;
Θα πάρεις τον Τάκη το λογιστή από την Καλαμαριά. Αυτός είναι τα τελευταία 3 χρόνια μόνος του. Είχε κάνει έναν αρραβώνα, αλλά χώρισε γιατί την κοπέλα δε την ήθελε η μαμά του. Με τον Τάκη θα νοικιάσετε ένα δυάρι στα νεόκτιστα της Καλαμαριάς, στον Αγιάννη απέναντι από το καρφούρ. Πότε; Σε δύο χρόνια. Θα γνωριστούν οι γονείς σας σε 3 μήνες, σε 5 θα δώσετε λόγο (προσοχή στη μάνα του Τάκη) και σε δυο χρόνια τέλος. Θα κάνετε και γλέντι σε κέντρο διασκεδάσεως στο Δερβένι. Άλλη απορία;  • Πού θα βρω παλιά playmobil;
Για παλιά δε ξέρω, αλλά για καινούρια μου είπε μια φίλη μου ότι φέτος στις γιορτές είχαν τελειώσει όλα τα πλέιμομπίλ από τα παιχνιδάδικα και έπρεπε να μπεις σε λίστα αναμονής. Και μόλις κατεύθανε η εισβολή στο νησί των πειρατών, να έτρεχες να την τσακώσεις πριν την προλάβει άλλη μαμά, νουνά, θεία, γιαγιά ή στη χειρότερη περίπτωση ο σάντα κλάους.
  • Η κλίση σας προωθείται πότε βγαίνει;
Τι ερώτηση κι αυτή! Βγαίνει στις 3, λίγο πριν τον Καρρά.
  • Έχω γυναίκα και γκόμενα.
Σ' αυτή την ερώτηση λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να σου δώσω απάντηση. Καταρχήν, δε μου θέτεις ακριβώς κάποια συγκεκριμένη ερώτηση. Και δεν μπορώ να καταλάβω τώρα εγώ: θες να κρατήσεις την γκόμενα χωρίς να το  μάθει η σύζυγος; Θες να χωρίσεις τη σύζυγο και να παντρευτείς τη γκόμενα; Θες να χωρίσεις τη γκόμενα και να κάνεις μια νέα αρχή με τη σύζυγο; Καλά, αυτό το τελευταίο ψιλοχλωμό το κόβω.

  • Υπάρχουν και ερωτήσεις που κάνατε και βρήκατε απάντηση μόνο εδώ, στο παπίτσα.τζι αρ. Στην ερώτηση "συνταγές για κρέπες με κιμά" μόνο εδώ βρίσκεις την καλύτερη συνταγή, στην ερώτηση "τι αξίζει να δεις στη Βαρκελώνη" μόνο εμείς μπορούμε να σε στείλουμε στα καλύτερα αξιοθέατα, και τέλος στην ερώτηση "συνέπειες facebook", τέτοιες συνέπειες δε θα βρεις πουθενά αλλού.

2 σχόλια:

experience είπε...

Η προσγείωση στο διαστημικό σταθμό υπάρχει ή τελείωσε; Πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την εισβολή στο πειρατικό νησί.

Παπίτσα είπε...

Γκασπ.
Δε ξέρω.
Αλλά αν το βάλεις στο γκουγκλ θα βρεις απάντηση!