12 Δεκεμβρίου 2010

Android application Baby Toy

Όσοι από σας έχετε μωράκια σίγουρα είστε πολύ καλά εξοπλισμένοι. Έχετε κάνει επιδρομή στα παιχνιδομάγαζα και σηκώσατε όλες τις κουδουνίστρες, όλα τα μουσικά παιχνίδια που τα πατάς και κάνουν ήχους και παίζουν από απλές νότες μέχρι το Für Elise. Όλα τα αρκουδάκια που τους τραβάς το αυτί και λένε παραμύθια, όλα τα παιχνιδάκια με χρατς χρουτς και τίνγκιρλι τίνγκιρλι. Όλα τα τουβλάκια και όλες τις ξύλινες κατασκευές. Και τα έχετε στο σπίτι αραδιασμένα στο πάτωμα στο παιδικό δωμάτιο ή στο χαλί του σαλονιού. Και όσο είναι το μωράκι στο σπίτι παίζει και απασχολείται. Τι γίνεται όμως όταν τα βαρεθεί όλα αυτά; Και το σημαντικότερο, τι γίνεται όταν πρέπει να πάτε κάπου αλλού; Θα κουβαλήσετε μαζί σας όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να παίζει το μωράκι;
Όχι βέβαια!
Θα πάρετε μαζί σας, όμως, κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς. Το κινητό σας! Και το κινητό θα μπορέσει να διασκεδάσει το γλυκό σας σπλάχνο για όση ώρα χρειαστεί. Και όλα αυτά χάρη στην καταπληκτική εφαρμογή Baby Toy! Με ένα ταπ ταπ στο κάθε εικονίδιο ακούγεται ένας ήχος και το εικονίδιο χοροπηδάει χαρωπά! Τι χαρά!Είναι ένα μαγικό, καταπληκτικό, ανεπανάληπτο παιδικό παιχνιδάκι με ήχους, μουσική, χρώματα, οπτικά εφέ και ό,τι άλλο ζητάει το μωράκι σας για να παίξει! Παράληλα του μαθαίνει τα ζώα της φάρμας και τα μουσικά όργανα. Το παιδί σας θα γίνει ένας κουλτουριάρης κτηνοτρόφος! Και το σημαντικότερο, είναι δωρεάν! Το κατεβάζεις από το ιντερνέτ κουτραντάν και το έχεις στο κινητό σου όποτε το χρειαστείς! Άλλη μία λύση στο πρόβλημά σας από το www.papitsa.gr! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα βλογ;! Μη ξεχνάς, σου έχει προσφέρει απλόχερα κι άλλη μία εφαρμογή ο όμιλος παπίτσα-κηπολόγιο.

3 σχόλια:

experience είπε...

Σωστό, έπρεπε να βάλουμε το πιάνο από το Für Elise στο Baby toy. Επίσης ο ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας κρατάει 2 δευτερόλεπτα ενώ το κανονικό ήταν 4. Υπάρχει θέμα και με το σαξόφωνο και με την τρομπέτα. Ίσως την επόμενη φορά.

ΥΓ Το υλικοτεχνικός εξοπλισμός μ'άρεσε.

Παπίτσα είπε...

Στην κιθάρα έπρεπε να βάλουμε να σολάρει το bulletproof.

Runz είπε...

tingkirli tingkirli!!!!
loooooooooooooool
teleio!