27 Ιουνίου 2010

Στις 6:17 περίπου ώρα Ελλάδος...

...γυρίζει σπίτι του ο dj από την απέναντι οικοδομή. Έχει κρεμασμένα στους ώμους του τα τσαντικά με τα cd και είμαι σίγουρη ότι βουίζουν τα αυτιά του.
...τελειώνουν το σφουγγάρισμα οι καθαρίστριες της πολυκατοικίας. Πρώτη φορά βλεπω καθαρίστριες τόσο νωρίς! Στον ύπνο τους μας βλέπουν;
...ακούγεται από κάπου ένα ξυπνητήρι με φανταρίστικη τρομπέτα. Εγώ που ξυπνάω με το τι τι τι τιτ του κινητού πρέπει να είμαι υπερβολικά ντεμοντέ.
...περιμένουν το πούλμαν για τη δουλειά καμιά δεκαριά άνθρωποι στη σειρά ο ένας δίπλα στον άλλο. Και δε μιλάν μεταξύ τους. Δε τους παρεξηγώ. Και μένα δε μου παίρνεις κουβέντα το πρωί.
...δεν έχει καθόλου κίνηση στο βενζινάδικο και μπορείς να καθαρίσεις το παρμπρίζ με την ησυχία σου και να χαζέψεις στην τηλεόραση του μαγαζιού την πρωινή εκπομπή, όπου χίλια τοις εκατό μιλάν για την κρίση. 
...κάπου ανατολικότερα κάποιοι κάνουν διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό που είναι μάλλον σούσι ή τεριγιάκι ή τεπανγιάκι. Προλαβαίνουν να διπλώσουν κανα οριγκάμι και να ρίξουν στο άι φόουν τους μια ματιά στο βλογ του παπιού. Και μετά ξανά μανά κλίτσι κλίτσι στο λαπτόπι.
...κάπου τέρμα δυτικά είναι ακόμη βράδυ και κάποιοι ίσως δεν έχουν πάει για ύπνο και βλέπουν dvd. Ή το κολλεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ.
...δέν έχει καθόλου κίνηση και το κοντέρ γράφει πάνω από 22 χιλιόμετρα την ώρα μέσα στην πόλη. Εξωπραγματικό!
...κανένας δεν είναι online στο facebook και κανένας δεν παίζει παιχνίδια με απατεώνες, κακόμοιρες χελωνίτσες και καλλιέργειες κολυμβηθρόξυλου.
...το νερό της βρύσης έχει τρομερή πίεση!
...στο μπουγατσατζίδικο γίνεται πατείς με πατώ σε και η άχνη και η κανέλα χορεύουν σάλσα.
...έξω από το κλαμπ έχει ακόμη αρκετά αυτοκίνητα παρκαρισμένα και ακούγεται ένα ξεψυχισμένο μπιτ ανάμεσα στα πεύκα. Να, κάτι τέτοιοι ξενύχτηδες μπαρόβιοι δεν αφήνουν τον dj της πρώτης περίπτωσης να πάει σπίτι του πιο νωρίς.
..το παπί κόβει κίνηση και προχωρεί...

1 σχόλιο:

Irene είπε...

Εύστοχες οι παρατηρήσεις σου παπί.. Μου θυμίζουν τις εποχές που ήμουν στην κατηγορία των "ξενύχτηδων μπαρόβιων". Πραγματικά, το ξεψυχισμένο μπιτ είναι πολύ χαρακτηριστικό!
Βέβαια, μου θυμίζουν και τις σημερινές εποχές, κάπου ανατολικότερα...

Πότε θα κάνεις στο fb ένα γκρουπ για το βλογ τοιούτο? Να ενημερωνόμαστε και για τις νέες αναρτήσεις?

xxx & sushi
Irene