5 Απριλίου 2009

Η παπίτσα της σιωπής

Όλα ξεκίνησαν προχτές. Ξύπνησα το πρωί και ανακάλυψα ότι κάποιος είχε πατήσει το mute και δε μπορούσα να βγάλω καθόλου φωνή. Έτσι ξαφνικά. Μόνο κάτι ψίθυροι έβγαιναν. Απίστευτο.
Πήγα στη δουλειά και με άκουγα μόνο εγώ. Στην αρχή τα κορίτσια χάρηκαν γιατί "δε θα ακούμε τις βλακείες σου σήμερα", αλλά το απόγευμα μετανιωμένη η Έφη μου είπε "μη μου ξανάρθεις σ' αυτά τα χάλια, έπληξα σήμερα χωρίς πάρλα". Οι άλλοι με κοιτούσαν και για να ακούσουν, τους ψιθύριζα στο αυτί. Ώσπου βαρέθηκαν να στήνουν αυτί και με άφησαν στην ησυχία μου. Το καλό είναι ότι με παράτησε και ο αφεντικός και δεν με ενόχλησε με τις βλακείες του όλη μέρα. Το κακό είναι ότι άρχισε να μου δίνει συμβουλές η - τα ξέρω όλα, έχω απαντήσεις για όλα, οι φίλες μου με φωνάζουν google - αφεντικίνα και να μου βγάζει διαγνώσεις και γενικά να με ζαλίζει.

Το νταβαντούρι ξεκίνησε όταν άρχισε να χτυπάει το κινητό μου. Έπ
αιρναν διάφοροι δόλιοι, τους μιλούσα ψιθυριστά, ,μετά βίας με άκουγαν, νόμιζαν ότι ενοχλούν, ότι κοιμάμαι, ότι είμαι κάπου και δε μπορώ να μιλήσω... Μετά όμως, πίστευαν ότι τους δουλεύω και μου το κλειναν... Ο Mike χρειάστηκε να μιλήσει με την Έφη, που τον διαβεβαίωσε ότι όντως δε μιλάω, και από εκείνη την ώρα κάνει χαρούλες. Παίρνει κόσμο τηλέφωνο και λέει: "Να βγούμε σήμερα; Μεγάλη ευκαιρία. Η παπίτσα δε μιλάει!" Πρέπει επιτέλους να τελειώσει αυτό το βασανιστήριο, γιατί δεν αντέχω άλλο στη σιωπή. Κι όταν τελειώσει, έχω να πωωωωωωωωωω.....

6 σχόλια:

desa είπε...

αυτό που δε σε ενοχλούσε ο αφεντικό σου ήταν το καλύτερο. πραγματικά το καλύτερο.

έχω μια ξαδερφούλα στην ηλικία των 5 που δε βάζει γλώσσα μέσα. μια μέρα είπε τη μυθική ατάκα ΄΄εγώ βάζω φερμουάρ στο στόμα μου μόνο όταν κοιμάμαι''.

Παπίτσα είπε...

Συμπαθητική μου φαίνεται η πιτσιρίκα! Δικιά μας είναι! Θα κάνουμε καλή παρέα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΠΙΤΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΞΥ ΦΩΝΗ ΤΩΡΑ
YOU SEXY THING ΕΓΙΝΕΣ

γλεπόκι είπε...

Γιατί τα ωραία πράγματα στη ζωή να διαρκούν τόσο λίγο...?

Dimitris είπε...

ποιός πάτησε το mute?

mutated papitsa :P

Παπίτσα είπε...

Ναι, γλεπόκι, διαρκούν πολύ λίγο. Να περάσω από κεί να τα πούμε ;;;;

Όποιος και να το πάτησε, πού θα πάει; Δε θα με συναντήσει; Θα τον ζαλίσω στην πάρλα!